Novice

Sledite nam na:

  • /
   /
   9. 7. 2019

   Za nami je drugi turnir za pokal Perkmandlc.

   Tokrat smo združili moči s ŠDK Rovte in izpeljali izredno simpatičen turnir. Kljub temu da nas je ves čas preganjala nevihta pa sta bila vzdušje in tekmovalnost na vrhuncu.

   Na turnirju je sodelovalo 11. ekip pretežno iz notranjske in primorske. Najuspešnejša med njimi je bila ekipa Sntntn(Aleš Dodič, Luka KUreš, Igor Deškovič, Luka Jakič), ki so v finalu premagali ekipo Primorci(Alen Mevla, Gašper Jordan Rojko, Žiga Kukanja). Tretje mesto je osvojila ekipa Brute Force(Benjamin Jakupovič, Nik Gregorčič, Klemen Zalokar, Gašper Maček).

   V metu za tri t...


  • /
   /
   12. 6. 2019

   Tako kot lansko leto tudi letos spremljamo statistiko za najboljšega strelca. S 36. točkami je bil v idriji najbolj uspešen Andraž Bizjak(Prfarska kaza). Na drugem mestu z 32. točkami sta izenačena Blaž Rupnik(Žlica) in Luka Kureš(Sntntn), tretji pa je trenutno Luka Pivk(Prfarska kaza) 29. točk.

   Naslovna slika: Andraž Bizjak


  • /
   /
   12. 6. 2019

   Za nami je prvi turnir za pokal Perkmandlc.

   V Idriji se je pomerilo 8. ekip. Že pred samim začetkom pa smo domnevali, da sta najmočnejši med njimi Sntntn in lanska zmagovalka pokala Žlica.

   Po srečnem žrebu sta se ekipi srečali šele v finalu. Ekipa Žlice (Blaž Rupnik, Blaž Bončina, Matevž Mlakar in Simon Tratnik) je s 15. proti 12. premagala ekipo Sntntn(Urban Oman, Aleš Dodič in Luka Kureš) V tekmi za tretje mesto pa je slavila stara znanka ekipa Prfarska kaza(Luka Pivk, Andraž Bizjak in Matej Kacin).

   Pri metih za tri točke je bil najbolj natančen Blaž Bončina. Met s sredine oz. šut za pršut ...


  • /
   /
   31. 5. 2019

   Pokal Perkmandlc je pred vrati, začnemo pa že prihodnjo soboto (8. 6. 2019) v Idriji.

   Letošnje leto smo povečali ekipo, s tem pa tudi število turnirjev. Naši turnirji pa so mnogo več kot le košarka tri na tri. S spremljevalnimi programi in dodatnimi košarkarskimi tekmovanji bomo poskrbeli, da našega turnirja ne boste zlahka pozabili.

   Več o turnirjih, prijavah in pokalu pa si preberite na naši spletni strani.


  • /
   /
   20. 4. 2019

   Zadnji turnir za pokal Perkmandlc je bil na sporedu preteklo soboto, 08.09.2018. v športnem parku dijaškega doma Idrija. Na turnirju je tokrat sodelovala kar pisana zasedba saj so se prijavile ekipe od Ljubljane, Kopra pa do Nove Gorice. Med vsemi ekipami pa je bila znova, še tretjič letos najuspešnejša ekipa Žlice(Blaž Bončina, Blaž Rupnik, Anže Bogataj). Drugo mesto je zasedla Koprska ekipa Universe, tretje pa Ljubljanska P.I.A. Poleg tekmovanja v igri tri na tri je potekalo tekmovanje v trojkah pri katerih je bil najuspešnejši Edin Lozič.

   Tekom vseh turnirjev smo igralcem beležili število d...


  • /
   /
   30. 8. 2018

   3na3 na tanaumu placu je pod streho, dobesedno. Turnir je bil zaradi slabega vremena izpeljan v dvorani gimnazije Jurija Vege Idrija. Tekmovalo je lepo število ekip s primorske in osrednje Slovenije. Med vsemi ekipami se je najbolje odrezala, ekipa P.I.A.(Matevž Mlakar, Domen Tivadar, Žiga Likar). Drugo mesto je zasedla ekipa Prfarska kaza(Simon Tratnik, Luka Pivk, Andraž Bizjak, Matej Kacin), tretje mesto pa ekipa 3×3 Notranje Gorice(Nejc Cerkvenik, Tadej Špicar, Lenart Jesih, Aljaž Vidmar). Pri metih za tri točke je bil najbolj uspešen Žiga Likar. Met s sredine igrišča za 5.kg. idrijskih žli...


  • /
   /
   13. 8. 2018

   Kot da ni dovolj da ob turnirju poteka tudi Praznik idrijskih žlikrofov in zvečer zaključni koncert Čipkarije smo se samo za vas še dodatno potrudili in v Idrijo privabili atraktivne in visoko leteče Dunking Devilse. Poleg nastopa bodo hudički imeli tudi delavnice zabijanja za otroke.

   Veliki nastop pa sledi ob 17.00. na mestnem trgu Idrije.

   Vabljeni!


  • /
   /
   30. 7. 2018

   Bliža se četrti turnir za Pokal Perkmandlc in ta bi utegnil biti še najbolj spektakularen do sedaj. V sodelovanju z organizatorji Praznika idrijskih žlikrofov bomo za vas pripravili nepozabno doživetje. Tokrat se bomo potili v samem centru Idrije in sicer na mestnem trgu. Ob igranju košarke boste priča tudi pestremu spremljevalnemu programu, hrane pa prav gotovo tudi ne bo zmanjkalo.

   Po koncu celodnevnega igranja košarke pa sledi tudi zaključni koncert festivala Čipkarija, ki ga organizira Klub Idrijskih študentov. Vsekakor turnir katerega preprosto ne smete izpustiti.

   Več informacij o turnirj...Pokrovitelji pokala Perkmandlc

 • Astech d.o.o. generalni sponzor pokala Perkmandlc
 • PRIMA - izposoja kombija Aleš Primožič s.p. sponzor pokala Perkmandlc
 • PERSKINDOL lajša bolečine v mišicah in sklepih

Sledite nam na: