2. BOŽIČNI KOŠARKARSKI KAMP

Sledite nam na:

 • 2. BOŽIČNI KOŠARKARSKI KAMP

  V koncu meseca decembra se boste imeli zopet možnost udeležiti najbolj prestižnega košarkarskega kampa v Sloveniji. Kamp je namenjen mladim košarkarjem in košarkaricam, ki si želijo individualno napredovati in osvojiti znanja katera bodo na njih prenašali nekateri najboljši slovenski trenerji (ki pa jih za vas razkrijemo v kratkem).

  270970381_1096442467772193_6837642204239132996_n.jpg

  VEČ GLAV VEČ VE! Košarkarski kampi po Sloveniji delujejo vsi po enakem kopitu. Pred začetkom kampa, vodja napiše program nato pa mu trenerji "slepo" sledijo in bolj ali manj ponavljajo informacije, ki so bile podane že prvi dan naslednje štiri ali pet dni kampa. Tako na koncu kampa otroci prejmejo informacije le s strani enega trenerja, ki pa niti ni nujno, da jih sami lahko uporabijo v igri, saj jim mogoče njihove telesne lastnosti tega ne omogočajo. Da bi dosegli večjo učinkovitost smo na kamp povabili uveljavljene razvojne trenerje, ki bodo lahko v petih dneh podali neprimerljivo več koristnih informacij. Mladim pa bomo pomagali spoznati, katere so prav za njih ključnega pomena, da bodo kar se da najbolj uspešni v košarki.

  VAJA DELA MOJSTRA, ČE MOJSTER DELA VAJO.

  Brez dela ni uspeha. Tega se zavedamo vsi. A kaj ko ni nujno, da se želja po delu neposredno pretvori v kvaliteten trening. Potrebno je imeti ustrezno opremo in prostore. Le redka mesta v Sloveniji še manj pa klubi razpolagajo s primernimi prostori za košarkarski trening. Klubi imajo po večini na 12-15 igralcev le enega trenerja. Ti pa vaje izvajajo na dva koša. To pa na koncu treninga prinese zelo majhno število ponovitev na posameznika. Po podobnem principu pa se trenira tudi na košarkarskih kampih. Na Perkmandlc kampu razpolagamo z osmimi( 8 ) koši na katere bomo enakomerno razdelili trideset (30) košarkarjev. Tako bodo na vsakem košu maksimalno 4 košarkarji na enkrat. Tem pa se bo posvečalo najmanj pet trenerjev. To pa se bo v petih dneh pretvorilo v neprimerno večje število ponovitev kot na drugih kampih. KOŠARKARSKI KAMP PA IMA ŠE ENO POSEBNOST! Zavedamo se, da je praznični čas namenjen tudi družini, izletom ali morda kakšni drugi aktivnosti. Zato smo za vas pripravili tri različne pakete s katerimi vam omogočamo, da se kampa udeležite poljubno število dni na termine po vaših željah. Tako boste lahko praznični čas izkoristili maksimalno in povsem po vaših željah.

  275731385_1139441963472243_7238637799920321417_n.jpg

  PAKETI


  SMALL - 60€ Dve uri(1 dan) individualnega treninga, ki jih lahko koristite kateri koli dan v tednu pod mentorstvom poljubnega trenerja.


  MEDIUM - 150€ Šest ur(3 dni) individualnega treninga, ki jih lahko koristite kateri koli dan v tednu pod mentorstvom poljubnih trenerjev. Darilo: košarkarske nogavice


  LARGE - 220€ Najnižja cena na trening. Sodelovanje na košarkarskem kampu vse dni(5 dni). Prednost pri prijavi. (Prijava paketa Large se obravnava prednostno in lahko v slučaju zapolnitev mest izpodrine prijavo Medium in Small.) Darilo: -košarkarske nogavice -košarkarska majica


  Število mest je omejeno. Za prijave ali morebitne informacije smo vam dosegljivi na: Mail: Info@perkmandlc.com Telefon: 00386-40-711-226(Matic Kržišnik)

  Objavljeno v Košarkarki kamp

Sledite nam na: