Zimski košarkarski kamp

Sledite nam na:


Konec meseca decembra se imate prvič možnost udeležiti ELITNEGA KOŠARKARSKEGA KAMPA. Kamp je namenjen vsem košarkarjem in košarkaricam starim od 10-18 let. Na kampu boste imeli priložnost izboljšati vaše napadalne sposobnosti z nekaterimi najboljšimi razvojni trenerji iz Slovenije in tujine. Treningi bodo potekali od 26. do 30. decembra med 16. in 18. uro.

Več pa si lahko preberete spodaj.

Za več informacij in prijavo nas konkatirajte telefonske številke: 00386-40-711-226(Matic Kržišnik) preko elektronske pošte info@perkmandlc.com


Zadnje novice

ppopppooppoop_960x720.jpg
19. 5. 2022

Tekom poletnih počitnic bomo za vse osnovnošolske otroke organizirali košarkarsko šolo v Kopru in Ljubljani. Namen košarkarske šole je, da otroci dopoldneve namesto sami doma preživljajo z žogo

4.jpg

Zadnje dni starega leta smo "Perkmandlci" preživeli kar na parketu. Med 26. in 30. decembrom smo v Ljubljani na gimnaziji Šentvid organizirali prvi elitni košarkarski kamp.

Hnet.com-image (2).jpg

Na prvem elitnem košarkarskem kampu v Sloveniji, ki bo potekal med 26 in 30 decembrom v Ljubljani, bomo delali po programu GSMP, ki temelji na judu.

Več novic

Pokrovitelji pokala Perkmandlc

  • Astech d.o.o. generalni sponzor pokala Perkmandlc
  • PRIMA - izposoja kombija Aleš Primožič s.p. sponzor pokala Perkmandlc
  • PERSKINDOL lajša bolečine v mišicah in sklepih

Sledite nam na: