Seznam turnirjev

Sledite nam na:

Letos vstopamo že v četrto zaporedno sezono turnirjev ulične košarke 3x3. Prvega smo organizirali leta 2018 v Idriji, nato pa še serijo prav takih po celotni zahodni Sloveniji. Vsega skupaj že preko 15. košarkarskih turnirjev. Organizacija 3x3 turnirjev nam predstavlja veselje in zato si želimo vsako leto nadgraditi nivo tekmovanja, spremljevalnega programa in ponudbe za obiskovalce. V tej nameri smo lani skupaj s KZS in Basket 3x3 organizirali, do sedaj največji turnir v Sloveniji. Tekmovanja so potekala cel dan na kar 6 košarkarskih igriščih.

Nesmiselno in neambiciozno bi bilo, da bi se tu ustavili. Zato v letošnjem letu načrtujemo ne le največji ampak tudi najdaljši turnir v ulični košarki 3x3. Tekmovanja bodo potekala, kar 3 dni(petek, sobota, nedelja). Spremljevalni program pa še nekoliko dlje.

Več o letošnji izvedbi Perkmandlc turnirja pa si lahko preberete na spodnjih povezavah.


Zadnje turnirske novice

DRŽAWC 3 NA 3 PERKMANDLC IDRIJA JULIJ 2021 (288).jpg

V preteklem vikendu je v Idriji potekal največji slovenski dogodek ulične košarke v letu 2021. Na igrišča so najprej v petek stopile mlajše selekcije

c8a11f_960x720.jpg

V petek 9.07. bomo dogajanje otvorili s klubskim turnirjem za najmlajše. Torej za lansko selekcijo U11 oziroma oz. letošnjo U12. Turnir bo potekal v popoldanskih urah. Natančna časovnica še ni znana, saj so še vedno odprte prijave. V primeru dežja pa se prireditev izvede v dvorani.

2I3A1330_960x720.jpg

Danes lahko potrdimo špekulacije in ugibanja mnogih, da bosta Perkmandlc in KZS zopet združila moči v organizaciji največjega uličnega turnirja v Sloveniji.

Več novic

Pokrovitelji pokala Perkmandlc

  • Astech d.o.o. generalni sponzor pokala Perkmandlc
  • PRIMA - izposoja kombija Aleš Primožič s.p. sponzor pokala Perkmandlc
  • PERSKINDOL lajša bolečine v mišicah in sklepih

Sledite nam na: