Seznam turnirjev

Sledite nam na:

Letos vstopamo že v četrto zaporedno sezono turnirjev ulične košarke 3x3. Prvega smo organizirali leta 2018 v Idriji, nato pa še serijo prav takih po celotni zahodni Sloveniji. Vsega skupaj že preko 15. košarkarskih turnirjev. Organizacija 3x3 turnirjev nam predstavlja veselje in zato si želimo vsako leto nadgraditi nivo tekmovanja, spremljevalnega programa in ponudbe za obiskovalce. V tej nameri smo lani skupaj s KZS in Basket 3x3 organizirali, do sedaj največji turnir v Sloveniji. Tekmovanja so potekala cel dan na kar 6 košarkarskih igriščih.

Nesmiselno in neambiciozno bi bilo, da bi se tu ustavili. Zato v letošnjem letu načrtujemo ne le največji ampak tudi najdaljši turnir v ulični košarki 3x3. Tekmovanja bodo potekala, kar 3 dni(petek, sobota, nedelja). Spremljevalni program pa še nekoliko dlje.

Več o letošnji izvedbi Perkmandlc turnirja pa si lahko preberete na spodnjih povezavah.


Zadnje novice

11.jpg

Po dveh letih premora se vrača tradicionalni 3na3 Pr'Far, ki ga organiziramo v sklopu praznovanja Velikega Šmarna. Turnir se bo začel 15.8.2022 ob 15:00 na igrišču OŠ Spodnja Idrija.

DRŽAWC 3 NA 3 PERKMANDLC IDRIJA JULIJ 2021 jjjjjjaaaaaaaaa.jpg

Košarka ima v Idriji res bogato zgodovino in mesto pravzaprav diha z domačim košarkarskim klubom. Tekom poletja pa se mnogi navijači, veterani in člani kluba zbirajo na igrišču za osnovno šolo

ouohji_960x720.jpg

Po še eni uspešni sezoni pokala Perkmandlc so bila pričakovanja za leto 2020 zelo visoka. Cilj je bil, da turnirje s primorske premaknemo tudi čez mejo. V načrtu sta bila namreč turnir v Trstu in v Poreču.

Več novic

Pokrovitelji pokala Perkmandlc

  • Astech d.o.o. generalni sponzor pokala Perkmandlc
  • PRIMA - izposoja kombija Aleš Primožič s.p. sponzor pokala Perkmandlc
  • PERSKINDOL lajša bolečine v mišicah in sklepih

Sledite nam na: