5. Tradicionalni turnir 3na3 u Idriji

Sledite nam na:

 • Bliža se tradicionalni 3na3 u Idriji

  Vreme se je ogrelo in košarka se zopet seli s parketa na beton. To pa seveda pomeni, da lahko kmalu pričakujete tradicionalni turnir 3na3 u Idr'ji. Točenega datuma turnirja vam v tem trenutku žal še ne moremo podati. Seveda se tudi mi prilagajamo trenutnim ukrepom, ki veljajo v Sloveniji v povezavi z zajezitvijo bolezni korona virusa. Navkljub vsemu verjamemo, da v kolikor nam je turnir uspelo organizirati lansko leto nam ga bo gotovo tudi letos.

  Vse eno pa vam v tem trenutku lahko razkrijemo nekaj pozitivnih novic. Lokacijo turnirja že dobro poznate saj ostaja enaka, kot vsa leta do sedaj in sicer igrišče OŠ Idrija. Poleg tega pa smo v lanskem letu smo uspeli urediti še tri dodatna igrišča, ki ustrezajo FIBA 3x3 standardom. Zaradi dodatnih igrišč bomo letošnje leto tudi prilagodili časovnico turnirja in zamaknili začetek turnirja. S tem se bomo izognili peklenski vročini od druge pa tja do pete ure popoldan. Tako kot lani bodo tudi letos vzporedno s turnirjem 3na3 u Idr'ji potekali tudi drugi športni in zabavni dogodki.

  Na turnirju se boste lahko pomerili v štirih različnih tekmovanjih(igra 3na3, met s sredine igrišča, tekmovanje v zabijanju, met trojk) in nekaterih nagradnih igrah.

  Navodila za prijavo ekipe: http://perkmandlc.com/turnirji/prijave Pravila tekmovanja: http://perkmandlc.com/turnirji/pravila

  Več o jubilejnem petnajstem turnirju 3na3 u Idr'ji pa izveste kmalu.

  Vabljeni!

  Objavljeno v 3na3 Idrija, Turnirji

Sledite nam na: