Ekipa Žlica dobila turnir v Idriji

Sledite nam na:

 • Ekipa Žlica dobila turnir v Idriji

  Za nami je prvi turnir za pokal Perkmandlc.

  V Idriji se je pomerilo 8. ekip. Že pred samim začetkom pa smo domnevali, da sta najmočnejši med njimi Sntntn in lanska zmagovalka pokala Žlica.

  Po srečnem žrebu sta se ekipi srečali šele v finalu. Ekipa Žlice (Blaž Rupnik, Blaž Bončina, Matevž Mlakar in Simon Tratnik) je s 15. proti 12. premagala ekipo Sntntn(Urban Oman, Aleš Dodič in Luka Kureš) V tekmi za tretje mesto pa je slavila stara znanka ekipa Prfarska kaza(Luka Pivk, Andraž Bizjak in Matej Kacin).

  Pri metih za tri točke je bil najbolj natančen Blaž Bončina. Met s sredine oz. šut za pršut pa je prvi zadel Aleš Primožič. Zopet pa je bilo izredno privlačno tekmovanje v zabijanju. Lanskemu zmagovalcu Tjanu Premu se tokrat ni izšlo po planih saj mu je kar nekaj zabijanj spodletelo. To pa nikakor ne moremo reči za Urbana Omana. Že pri prvem zabijanju, ko mu je Kureš pomagal z asistenco ob rob table je bilo videti, da je slednji za razred boljši od ostalih. Vse skupaj pa je potrdil tudi v naslednjih dveh krogih in zasluženo zmagal tekmovanje.

  Čestitke vsem tekmovalcem za borbeno in športno predstavo.

  Naslovna slika: Ekipa Žlica

  Objavljeno v Turnirji

Sledite nam na: