Individualni treningi od zdaj v dvorani

Sledite nam na:

 • Individualni treningi od zdaj v dvorani

  Pred slabe pol leta, ko smo trgu predstavili naš program individualnega dela si niti v najbolj norih sanjah ne bi mislili, da bomo nekoč potrebovali svoje prostore. Pa smo tu! Že po nekaj mesecih dela se je skupina košarkarjev in košarkaric, ki nam zaupa tako zelo povečala, da se selimo v dvorano. Od te sobote 16.10. dalje nas najdete v športni dvorani GIB(Ljubljana, Šiška).

  1341-dsc_0801-ae6c849ae550884e.jpg

  (Športna dvorana GIB)

  Zakaj je individualno delo tako zelo pomembno?

  Vsi se lahko strinjamo, da se v tej mali deželi igra vrhunska košarka sploh glede na število prebivalcev. Stroka pa pritjuje, da je tehnično znanje naših košarkarjev iz leta v leto slabše. To nima kaj dosti opraviti s klubskimi trenerji, marveč s tem, da košarkarji preprosto preživijo manj časa na igrišču kot so to počeli leta nazaj. Trenerji se zaradi svojih lastnih ambicij ali pritiskov v klubu ne morajo posvečati zgolj razvoju košarkarja in ob tem popolnoma pozabiti na klubsko taktiko. Rezultat tega so številni košarkarji, ki so taktično dovolj dobro pripravljeni in imajo atletski potencial, da bi igrali na višjem nivoju a so tehnično zelo suhoparni. Pogosto dozorijo šele pri poznih dvajsetih letih, ko imajo za seboj številne ponovitve različnih zaključkov, podaj in preigravanj in nasploh dovolj tekmovalnih izkušenj. Njihov čas na vrhuncu pa je posledično mnogo krajši. Zato smo se pri podjetju Perkmandlc odločili, da košarkarjem in košarkaricam vseh starosti ponudimo trening kjer jim pomagamo maksimalno razviti njihovo tehnično znanje.

  IMG_0366.jpg

  (Naš varovanec Filip je na treningu spoznal svojega idola Jako Blažiča)

  Zakaj smo boljši od konkurence?

  -Individualne treninge vodijo samo licencirani trenerji, ki so licenco pridobili s strani Združenja košarkarskih trenerjev Slovenije.

  -Vsi naši trenerji so aktivno vpeti tudi v klubsko košarko in imajo zato boljši vpogled v igro in s tem razumejo kaj je potrebno za uspeh na parketu

  -Zaradi dobrega mreženja imamo dostop do praktično vseh trenerjev v Sloveniji. Tako lahko na vašo željo trening oblikujemo v sodelovanju z vami in vašimi trenerji, saj so oni tisti, ki vam na parketu namenujo minute in dodeljujejo vlogo.

  -Največja ponudba različnih paketov individualnega treninga v Sloveniji

  -Treninge izvajamo po celi Sloveniji

  -Znanje. Naši trenerji so zaupanja vredni in uveljavljeni trenerji. Med njimi lahko najdete trenerje članskih prvoligaških ekip, vodje pionirskih pogonov v večjih slovenskih klubih ali pa celo trenerje iz tujine.

  Screenshot_20211011-151723_YouCut - Video Editor.jpg

  V kolikor si tudi vi želite trenirati z nami nam pošlite povpraševanje na: INFO@PERKMANDLC.COM in posredovali vam bomo brošuro v kateri si lahko preberete vse o individualnem treningu, različnih paketih in njihovih cenah.

  Dosegljivi smo tudi na telefonsko številko +386-40-711-226

  Objavljeno v Košarkarske vaje, Ostalo, Trening

Sledite nam na: