Največji dogodek ulične košarke 2021

Sledite nam na:

 • Največji dogodek ulične košarke 2021

  V preteklem vikendu je v Idriji potekal največji slovenski dogodek ulične košarke v letu 2021. Na igrišča so najprej v petek stopile mlajše selekcije domačega kluba KK Hidria, ki so se udarile med sabo in s tem zaključile dvotedenski kamp-Košarkarsko poletje. Sledila je zaslužena pojedina(čevapčiči) in jasno podelitev nagrad. V soboto je bilo na sporedu največje dogajanje, ki je tokrat premierno potekalo na mestnem trgu Idrije. To se je izkazalo za odlično potezo, saj so že tako dobro obiskani turnirji v Idriji tokrat privabili še več gledalcev. Na igrišča so najprej stopili fantje selekcije U15, kjer je slavila ekipa 3x3 Senožeče. V kategoriji MU18 so zmagali 3x3 Štajerska, MU23 so osvojili 3x3 Maribor v članski seleciji pa so bili najbolj razpoloženi Ljubljana Center in se tako oddolžili za lanski poraz v finalu. Petnajsti tradicionalni 3na3 u Idr'ji pa je tokrat pripadel domačinom 3x3 Idrija.

  Pršut je tokrat odšel na povsem drug konec Slovenije in sicer v Maribor ga je odnesel Marko Vranjkovič. Poleg drugih nagradnih iger, kjer smo razdelili nagrade v vrednosti več kot 400€ pa so pestro dogajanje popestrili tudi kuharica iz oddaje Masterchef, Patricija Horvat, eden izmed najbolj uspešnih slovenskih rally voznikov vseh časov, Darko Peljhan in Moonrise band.

  Nedelja je tokrat pripadla nogometu. Na igrišču za osnovno šolo Idrija, se je preko projektorja predvajala finalna tekma eura 2020 med Anglijo in Italijo, ki pa so si jo gledalci lahko ogledali na največjem platnu daleč naokoli. Za to pa se moramo zahvaliti mestni knjižnici Idrija.

  Posebna zahvala gre tudi našim sponzorjem in vsem pridnim rokam, ki so pripomogle pri izvedbi največjega turnirja ulične košarke leta 2021.

  Hvala in se vidimo drugo leto.

  Objavljeno v 3na3 Idrija, Perkmandlčkov turnir, Turnirji

Sledite nam na: