Obnova košarkarskih igrišč

Sledite nam na:

 • Obnova košarkarskih igrišč

  Kljub temu, da vreme v teh zadnjih tednih ni najbolj naklonjeno košarki na prostem smo prepričani, da nas čaka še dolgo in toplo poletje in upamo, da tudi lepa jesen. Ob temu pa še veliko prilike za igranje košarke.

  Zato bi bil morda ta trenutek ustrezen, da obnovite vaše dotrajano košarkarsko igrišče. Teh je v Sloveniji ogromno. Zbledele črte, polomljeni in zarjaveli koši ter ponekod celo neregularna igrišča so še vedno stalnica v marsikaterem blokovskem naselju, mladinskih ali kakšnih drugih centrih namenjenih otrokom in mladim.

  Tu vam lahko na pomoč priskočimo mi. V zadnjih nekaj letih smo obnovili in postavili že številna igrišča. Redno obnavljamo šolske objekte, vse pogosteje pa delamo tudi za manjše centre. Da pa smo v našem poslu resnično najboljši pa potrjuje dejstvo, da nam zaupajo tudi stranke z najvišjim standardomom, KZS(košarkarska zveza slovenije). Za njih smo samo v zadnjem letu obnovili vse koše, ki jih uporabljajo v državnem prvenstvu 3x3.

  1. Dvigovanje že postavljenih košev na optimalno višino.

  2. Zarisovanje črt okoli koša postavljenega pred mladinskim centrom Idrija.

  Zarisovanje črt in obnova športnega parka pred uradnim FIBA 3x3 dogodkom. V dveh dneh smo popravili tri koše in zarisali črte na petih košarkarskih igriščih.

  Več o gradnji in obnovi igrišč pa na povezavi: https://perkmandlc.com/gradnja-igrisc

  Objavljeno v Ostalo

Sledite nam na: