Perkmandlčkov turnir

Sledite nam na:

 • Perkmandlčkov turnir

  V petek 9. in nedeljo 11. julija vas vabimo na prvi Perkmandlčkov turnir. Košarkarski turnir je namenjen klubskim selecijam U11 in U13, ki letos žal nista dobili prav veliko priložnosti za igro in dokazovanje. Verjamemo, da so fantje pridno trenirali celo leto in so željni dokazovanja zato bodo te tekme še toliko bolj prišle prav.

  Tridnevno košarkarsko rajanje bomo otvorili v petek 09.07. s turnirjem za selekcijo U11. Ekipe bodo tekmovale najprej v skupinskem delu nato pa še na izločanje. Vsaki ekipi bomo ponudili najmanj tri tekme z različnimi nasprotniki. Vsaka tekma pa traja dvakrat po deset minut. Število ekip je omejeno zato vas pozivamo k čimprejšni prijavi. Prijavnina na ekipo znaša 50€, vsakomur v ekipa pa pripada topel obrok in pijača. Za najboljše ekipe pa jasno tudi nagrade. S turnirjem bomo pričeli okoli 14. ure.

  Podobno tekmovanje pod podobnimi pogoji bomo izpeljali tudi v nedeljo 11.07. za selekcijo U13. Po zaključku tekmovanja pa sledi ogled velikega finala evropskega prvenstva v nogometu.

  Vse informacije v povezavi s turnirjem dobite na telefonski številki: 040-711-226

  Svojo ekipo lahko prijavite na: info@perkmandlc.com ali matic.p.krzisnik@gmail.com

  Objavljeno v Perkmandlčkov turnir

Sledite nam na: